SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Nockebyhovs IF

Välkomna till Nockebyhovs IF!

 

Kvartersklubben och det lokala alternativet i Nockebyhov med omnejd. Vi tränar och spelar våra matcher på Åkeshovs och Olovslunds konstgräsplaner.

Camp Nockan våren 2023
2023-03-23 13:10

Fredagen den 21 april startar vårens Camp Nockan. Spelare födda 2009-2015 erbjuds ett extra träningstillfälle i veckan där Svenska fotbollsakademin håller i sju fredagsträningar under våren. Temat under våren är "Din match i matchen" där spelarna under träningen tränar på på sin förmåga att vinna sin match i matchen såväl offensivt som defensivt. Träningen kommer att fokusera på bollbehandling, finter, vändningar, riktningsförändringar och individuellt försvarsspel.

Det är begränsat med platser, så först till kvarn gäller. Kostnaden är endast 350 kr för alla tillfällen, NIF som förening sponsrar resten.

Vårperioden är fredagar 21 april-9 juni, med uppehåll 18 maj (Kr Himmelsfärd),
16:30-18:00 på Åkeshov.

Mer information om anmälan på nedan länk;
https://svfa.se/aktivitet/nockebyhov-fredagar-2023/

Bonus på Stadium
2023-02-15 20:46
 
Anmälan Camp Nockan Höst
2022-08-09 11:59

Hej!

 

Vi är glada att även i år kunna erbjuda fredagsträningar på Åkeshov. (Det som i folkmun kallas Camp Nockan.)

 

Träningarna är gemensamma för ålderskullarna 2007-2014. Anmälan gäller sju tillfällen under hösten och första träningen är 26 augusti kl 16.30-18.00. Träningarna planeras och genomförs av tränare från Svenska Fotbollsakademin.

 

Läs mer och anmäl er här:

https://svfa.se/aktivitet/nockebyhov-host-2022/

 

Lätt att själv beställa NIF-kläder
2022-04-29 09:58

Behöver du uppdatera din NIF-garderob gör du det genom via nedan länk där NIFs alla profilkläder finns;

https://www.stadiumteamsales.se/foreningar/1766561


Stadium är vår samarbetspartner för inköp av bollar, matchtröjor, västar, klubbshopsvaror mm. Du som spelare, förälder eller supporter kan hjälpa till att stötta föreningen genom att koppla ditt Stadium-medlemskap till Nockebyhovs IF. Förutom att du stöttar NIF när du handlar på Stadium, så får du givetvis även en egen bonus från dem på ditt personliga Stadiumkonto.

Hur gör man?

Superenkelt! Som Stadium-medlem loggar du in på stadium.se --> Stöd din förening --> Skriv in Nockebyhovs IF, välj default på sektion och lag och tryck sedan "Välj". Klart! Är du inte medlem, blir du det enkelt via hemsidan eller i butiken. Har du inte uppdaterat ditt val på länge - följer du ovan steg och sparar dina val på nytt (behöver göras 1 gång/år.)

https://www.stadium.se/medlem/stod-din-forening

 


Har du kläder som du vuxit ur finns många små NIF:are som gärna ärver dessa. Återkom till Karin Amnå.

Importera lagkalendern i telefonen
2022-04-22 10:49

Klicka på Kalender - Välj lag och klicka sen på Prenumerera högst upp till höger. Kopiera länken dyker upp som börjar med webcal://cal.sportadmin.se/..... och importera som webbadress i din kalender.

Nyheter från våra lag