Nockebyhovs Idrottsförening

Nockebyhovs IF

Välkomna till Nockebyhovs IF!

Kvartersklubben och det familiära alternativet i Nockebyhovs med omnejd. Vi tränar och spelar våra matcher på Åkeshovs och Olovslunds Bollplaner.

Lätt att själv beställa NIF-kläder
2022-04-29 09:58

Behöver du uppdatera din NIF-garderob gör du det genom via nedan länk där NIFs alla profilkläder finns;

Stadium är vår samarbetspartner för inköp av bollar, matchtröjor, västar, klubbshopsvaror mm. Du som spelare, förälder eller supporter kan hjälpa till att stötta föreningen genom att koppla ditt Stadium-medlemskap till Nockebyhovs IF. Förutom att du stöttar NIF när du handlar på Stadium, så får du givetvis även en egen bonus från dem på ditt personliga Stadiumkonto.

Hur gör man?

Superenkelt! Som Stadium-medlem loggar du in på stadium.se --> Stöd din förening --> Skriv in Nockebyhovs IF, välj default på sektion och lag och tryck sedan "Välj". Klart! Är du inte medlem, blir du det enkelt via hemsidan eller i butiken. Har du inte uppdaterat ditt val på länge - följer du ovan steg och sparar dina val på nytt (behöver göras 1 gång/år.)

Har du kläder som du vuxit ur finns många små NIF:are som gärna ärver dessa. Återkom till Karin Amnå.

Importera lagkalendern i telefonen
2022-04-22 10:49

Klicka på Kalender - Välj lag och klicka sen på Prenumerera högst upp till höger. Kopiera länken dyker upp som börjar med webcal://cal.sportadmin.se/..... och importera som webbadress i din kalender.

2022-04-07 14:16

Hej!

Vi är glada att även i år kunna erbjuda fredagsträningar på Åkeshov. (Det som i folkmun kallas Camp Nockan.)Träningarna är gemensamma för ålderskullarna 2007-2014. Anmälan gäller sju tillfällen under våren och första träningen är 22 april kl 16.30-18.00. Träningarna planeras och genomförs av tränare från Svenska Fotbollsakademin.Läs mer och anmäl er här:https://svfa.se/aktivitet/nockebyhov-var-2022/

Stöd NIF på olika sätt
2022-03-01 09:55

Bli stödmedlem! Nytt för i år är att du eller dina vänner, familj, släkt... kan bli stödmedlem hos NIF. För endast 200kr/år kan man stödja vår förening och den verksamhet vi bedriver. Intresserad?! Anmäl ditt intresse till fredrikr(a)me.com

Hur gör man? Superenkelt! Som Stadium-medlem loggar du in på stadium.se --> Stöd din förening --> Skriv in Nockebyhovs IF, välj default på sektion och lag och tryck sedan "Välj". Klart! Är du inte medlem, blir du det enkelt via hemsidan eller i butiken. Har du inte uppdaterat ditt val på länge - följer du ovan steg och sparar dina val på nytt (behöver göras 1 gång/år.

Stöd din förening - Stadium

För er som spelar på Svenska spel så kan vi även tipsa om att Nockebyhovs IF finns upplagd som förening under Gräsroten. Där får NIF återbäring för alla Svenska Spel medlemmar som registrerar att man stödjer föreningen.

Gräsroten - stötta din favoritförening

Sprid gärna till släkt och vänner!

Stort tack på förhand för ditt stöd!

Det finns inga nyheter..